Zoek je de solden van Vanden Borre en Vandenborre.be? Dan kunnen wij je op deze pagina helpen!

Vandenborre.be

Solden bij Vanden Borre – mis ze niet!

Bij deze grote elektrowinkel kan je op zoek gaan naar de solden, bekijk hier de solden van 2022:

Online folder en aanbiedingen

Bij Vanden Borre is er geen een online folder. Alle outletaanbiedingen vind je wel gegroepeerd op deze pagina: https://www.vandenborre.be/tqshop.

Geregeld pakt Vanden Borre uit met promoties en kortingen op een waaier aan producten. Deze vind je op de homepage en zijn ook duidelijk aangegeven in de winkels. Een folder wordt er niet verstuurd. Op de website vind je nog wel een outlet pagina waar honderden producten op staan te blinken, vaak tegen stevige kortingen.

Alternatieven:

Coolblue
MediaMarkt
Bol.com
VandenBorre

De Vanden Borre productcategorieën

In grote lijnen worden de producten bij Vanden Borre in deze categorieën onderverdeeld:

 • Tv & Audio
 • Groot elektro
 • Inbouw en keuken
 • Klein elektro
 • Smart home en devices
 • Multimedia
 • Telefonie
 • Foto & Vrije tijd
 • Accessoires

Sterke punten van Vanden Borre

Vanden Borre is een gekende naam bij de Belgische kant. Het is een merk dat al jaren in het straatbeeld vertrouwd is en dat de meeste Belgen kennen. De prijzen van deze keten zijn concurrentieel en dit zowel on- als offline. Ze hebben nog steeds aardig wat winkelpunten met een ruim aanbod. Bovendien bieden ze bij Vanden Borre de laagste prijs garantie aan, waardoor je je producten in principe altijd tegen de scherpste prijs aankoopt. Verder is er ook nog de gekende Akte Van Vertrouwen, waardoor je kunt rekenen op bijkomende zekerheid en een stevige garantie. De ondersteuning is van hoog niveau en je kunt steeds rekenen op een prima service.

Zwakke punten van Vanden Borre

Het aanbod bij Vanden Borre is zeer ruim, waardoor klanten het overzicht al wel eens willen verliezen. De prijzen zijn zeker niet altijd de laagste op de markt. Sommige van de fysieke winkels ogen wat gedateerd en zeker in de kleinere winkels is de breedte van het aanbod eerder beperkt.

Over Vanden Borre en Vandenborre.be

De historie van Vanden Borre

Vanden Borre is al heel wat jaren een toonaangevend bedrijf op het vlak van audio, tv, multimedia en huishoudelektro. De groep maakt ondertussen deel uit van het Franse Fnac Darty, één van de grootste distributeurs in Europa.

De keten slorpte in 1999 Hugo Van Praag op. Wat begon met enkel fysieke winkels is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met zowel fysieke winkels als een online webshop.

De aandeelhouders

Het Britse moederbedrijf boven Vanden Borre, Darty werd in 2016 overgenomen door Fnac. Fnac heeft in principe 51% van de aandelen van Darty in handen. Deze keten is dus niet meer in Belgische handen.

Bij Vanden Borre beschikken ze over een uitstekende naverkoopdienst. Ze zetten er met hun Akte Van Vertrouwen dan ook zwaar op in. Zowel telefonisch als in de winkels kun je steeds terecht. Het is mogelijk om online een herstelaanvraag aan te vullen, maar verplicht is het niet. Er gelden straffe garanties op elk toestel dus je beschikt over de nodige zekerheid.  Bovendien word je ook in je eigen taal verder geholpen.

Leveringsvoorwaarden

Koop je een groot toestel in de winkel, dan komt Vanden Borre dit gratis leveren en aansluiten. Je krijgt zelfs een woordje uitleg, wat mooi meegenomen is. Online kan je volgen wanneer ze komen leveren en zelfs je oud toestel kun je meegeven als je dit op voorhand hebt aangegeven. Losse grote installaties worden gratis geleverd, voor inbouwtoestellen zijn er andere voorwaarden. Als je je kleine toestellen vóór 22.30 uur bestelt op vandenborre.be, wordt je pakje de volgende dag geleverd en dit zonder minimumbedrag. Je kunt ook voor de Premium leveringsmethode kiezen. Dan volgt er een expresslevering binnen de twee uur. Ook oppikken bij Bpost afhaalpunten is steeds mogelijk

Fysieke vestigingen

De keten beschikt over 73 winkels in België, een Vanden Borre is dus nooit veraf. Er gebeuren meer dan 260.000 leveringen per jaar goed voor een gerealiseerde omzet van om en bij de 400 miljoen euro per jaar

Garanties

De herstellingen onder garantie zijn natuurlijk inbegrepen, inclusief onderdelen en eventuele verplaatsingen (bij groot elektro en tv’s). Vanden Borre heeft zelf techniekers in dienst die klaar staan om in te grijpen. Naast de 2 jaar wettelijke garantie, zijn er nog bijkomende formules om deze garantie te verlengen.

Zo is er:

 • Service Plus Garantie: Garantie verlengen tot 5 jaar
 • Direct Replace Garantie: Bij panne een onmiddellijke omruiling en dit 3 jaar lang
 • Multimedia Service Pack: Onbeperkte ondersteuning voor multimedia

https://www.vandenborre.be/