De eerste geruchten en beelden komen eraan van de nieuwe Samsung Galaxy S11. Het ziet er bijzonder goed uit voor het nieuwe topmodel van Samsung Smartphones.

Wat weten we al over de specificaties van de Samsung S11?

De Samsung Galaxy S11 zou 5x optische zoom ondersteunen, en mogelijk ook 8K video-opname bij 30 beelden per seconde.

De S11 lijkt vijf camerasensoren te hebben (zie foto) en 6.7 inch groot zijn. Er zou geen 3.5mm ingang zijn voor een koptelefoon. Een wireless headset zou dus een must zijn voor iedereen die naar muziek of film wil kunnen luisteren via een oortje.

Er zouden twee varianten uitkomen: de S11 en de S11+, waarbij de laatste dus weer iets groter zou zijn dan de gewone S11.

Er komt een AMOLED-display, met als CPU Qualcomm’s volgende generatie processor en er komt minstens 6GB RAM.

Samsung Galaxy S11

Wanneer wordt de Samsung Galaxy S11 gelanceerd?

De lanceringsdatum zou ergens in februari 2020 zijn (18 februari 2020 wordt gefluisterd), maar zou pas te koop zijn in maart 2020.

Zijn er nog geruchten?

Een van de geruchten is dat de nieuwe S11 smartphone wel eens een 108MP ISOCELL Bright HMX camera sensor zou kunnen hebben, waardoor de lat wel eens heel hoog zou kunnen liggen voor de competitie van Apple en Huawei.

Hoeveel gaat de Samsung S11 kosten?

Genomen de huidige prijzen van de topmodellen van Samsung, zou de officiele prijs in de buurt van 1000€ komen te liggen. Samsung zou hierbij gekeken hebben wat Apple hen heeft voorgedaan en dezelfde strategie toepassen.